• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

  Loading ...
 • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
  Για μία ακόμη φορά, ο Πάνος Κιάμος μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Καλογεράκη , στον Sfera 98,7 Iraklio.

  Με αφορμή το νέο του τραγούδι, “Δυο μέτρα ουρανός”, ο αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού, μίλησε στην Αγγελική για την περίοδο της καραντίνας και τα συναισθήματα του, αλλά και για το πώς βίωσε ο ίδιος την παραμονή στο σπίτι, τις ημέρες του Πάσχα.

  Ο Πάνος Κιάμος, μοιράστηκε με την Αγγελική και τους ακροατές του Sfera 98,7 τις σκέψεις του αλλά και το πόσο υπερήφανος νιώθει για τους Έλληνες, που όπως είπε “απέδειξαν ότι μπορούν να πειθαρχήσουν και να προσηλωθούν ώστε να γίνουν παράδειγμα για όλο τον κόσμο”.

  Μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στη δουλειά και να συναντηθεί ξανά με τον κόσμο. Η δημιουργία του νέου του τραγουδιού, ήταν ο δικός του τρόπος να δώσει μία νότα χαράς και αισιοδοξίας, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά “μπορεί το Δυο μέτρα ουρανός, να μιλάει για χωρισμό, όμως ο ρυθμός του είναι χορευτικός και ευδιάθετος, αφήνοντας σου μόνο χαρούμενα συναισθήματα και αυτό ήθελα να κάνω για τον κόσμο, τόσο με το τραγούδι όσο και με το video clip, το οποίο προσπαθήσαμε όλοι να το κάνουμε όσο πιο χαρούμενο γίνεται”.

  Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου με τίτλο “Δυό μέτρα ουρανός”, κυκλοφόρησε επίσημα την Δευτέρα 22 Ιουνίου, σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και μουσική του Γάννη Φρασέρη, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό , ενώ οι ακροατές του Sfera 98,7 είχαν την ευκαιρία να το ακούσουν σε πρώτη μετάδοση μία εβδομάδα νωρίτερα. Το official video clip κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα σε σκηνοθεσία Βαγγεέλη Τσαουσόπουλου. 

  Το “Δυο μέτρα ουρανός”, κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

  Ο Πάνος Κιάμος ξεκινάει και πάλι τις εμφανίσεις του στο Ποσειδώνιο , την Παρασκευή 3 Ιουλίου και μαζί του θα έχει ένα νεανικό και καλοκαιρινό σχήμα με τους Αναστάσιο Ράμμο, Έλενα Τσαγκρινού και Τάνια Καρρά

  Μπορείς να ακούσεις ολόκληρη τη συνέντευξη του Πάνου Κιάμου, στον Sfera 98,7 εδώ: