• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

    Loading ...
  • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ




    Τα ζώδια για την εβδομάδα Δευτέρα 20 – Κυριακή 26 Ιουλίου, από το Oroskopos.gr.

     

    ΚΡΙΟΣ

    Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου και εσύ να είσαι γεμάτος υπερβολή και με διάθεση να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να ρισκάρεις προκειμένου να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα. Αρκετές συγκρούσεις αναμένονται με το κοινωνικό σου περιβάλλον και ίσως η αιτία να είναι η αντιδραστικότητά σου! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις σταδιακά την ψυχολογική σου διάθεση, ενώ με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα δεν θα λείψουν τα φλερτάκια! Στα αισθηματικά σου βελτιώνεις το επικοινωνιακό κλίμα με το ταίρι σου και μοιράζεστε μαζί όνειρα, σχέδια αλλά και απολαυστικές καλοκαιρινές στιγμές. Αν είσαι χωρίς ταίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για φλερτάκια! Στα επαγγελματικά σου ζορίζεσαι γιατί πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις ενώ είναι φανερό ότι δεν έχεις τους συμμάχους που θα θελες. Στα οικονομικά σου οι συνθήκες σταδιακά βελτιώνονται.

     

    ΤΑΥΡΟΣ
    Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε, έχουμε την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία και έχει χαρακτήρα έντονο και εκρηκτικό για τις επαγγελματικές σου εξελίξεις. Γίνονται τώρα διασπάσεις και ρήξεις που πάνε κάποιους στόχους σου πίσω. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, βελτιώνει τις συνθήκες στις επικοινωνίες σου ενώ ένα ψυχαγωγικό ταξιδάκι θα βελτιώσει την ψυχολογική σου διάθεση. Ο Ερμής από το Λέοντα, σε βοηθά να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Είναι ή ώρα να πεις αυτά που αισθάνεσαι αλλά και να σκεφτείς ποιες θέλεις να είναι οι προοπτικές μίας σχέσης που ήδη υπάρχει ή γενικότερα μίας σχέσης που επιζητάς να έχεις δίπλα σου! Είναι η στιγμή που καλείσαι να δεις κάποιες καταστάσεις πιο σοβαρά. Στα επαγγελματικά σου είναι μία περίοδος που αλλάζουν κάποια σχέδιά σου και αυτό σου προκαλεί δυσαρέσκεια γιατί ανατρέπονται κάποιοι στόχοι σου! Στα οικονομικά σου για την ώρα τα πράγματα είναι ισορροπημένα

     

    ΔΙΔΥΜΟΣ
    Η εβδομάδα ξεκινά με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου που για σένα τουλάχιστον Δίδυμε είναι θετική, γιατί σε ωθεί να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να έχεις φρέσκες ιδέες και γιατί όχι και να κάνεις μία μετακίνηση, ένα ταξίδι που πάντα ήθελες. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο, ενώ ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, σε βοηθά να βρεις την σπιρτάδα, την δημιουργικότητα και το κέφι για νέες γνωριμίες! Η εβδομάδα σε βοηθά να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο για να αιφνιδιάσεις ευχάριστα το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μία μετακίνηση με το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά! Τα ερωτικά φλερτ δεν λείπουν για τους ελεύθερους! Δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, όμως έχει τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά γιατί οι ιδέες και οι προτάσεις της περιόδου μπορούν να σε βοηθήσουν για τα μετέπειτα βήματά σου! Στα οικονομικά σου παίρνεις ανάσα!

     

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Η εβδομάδα ξεκινά με ανησυχίες και άγχος για τα οικονομικά και τα έξοδα που τώρα τρέχουν! Η Πανσέληνος στον Υδροχόου επηρεάζει έντονα τον ψυχισμό σου και σε κάνει να λειτουργείς κάπως υπερβολικά! Τα θετικά νέα είναι ότι η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου και από αυτή την θέση σε ανανεώνει, σε βοηθά να βελτιώσεις την εμφάνισή σου, αλλά και να περάσεις πιο ξέγνοιαστες στιγμές στα αισθηματικά! Μπαίνεις στην χρυσή εποχή του έτους για τα αισθηματικά σου γιατί η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου και από αυτή τη θέση ευεργετεί τον τομέα των σχέσεών σου! Είναι μία καλή στιγμή να αφεθείς στα καλέσματα της καρδιάς σου! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, φέρνει την πρόκληση, το ρίσκο ή και την ένταση για την εξέλιξη μίας επαγγελματικής συνεργασίες. Συζητήσεις που θα γίνουν για τα οικονομικά σας θα στεφθούν με επιτυχία !

     

    ΛΕΩΝ
    Αυτή την εβδομάδα οι σχέσεις σου χτυπούν κόκκινο αφού η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου προκαλεί εντάσεις με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά! Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου και σε βοηθά να βρεις λύσεις για προσωπικά ζητήματα, ενώ σταδιακά επανακτάς την διάθεσή σου για επικοινωνία! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο γλυκαίνει την καρδιά σου και σε βοηθά να αναγνωρίσεις συναισθήματα τα οποία είχες καλά κρυμμένα μέσα σου! Έχεις την ανάγκη να αποδεσμευτείς, να απελευθερωθείς να πάρεις και πάλι ανάσα , απολαμβάνοντας νέα φλερτ και νέες προοπτικές … Η εβδομάδα έχει συγκρούσεις για σταθερές σχέσεις και πρωτότυπους εκκεντρικούς έρωτες για τους ελεύθερους! Οι συνθήκες στα επαγγελματικά σου μπορούν να βελτιωθούν και να νιώσεις περισσότερη ηρεμία! Στα οικονομικά σου για την ώρα δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις!

     

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Αρκετό άγχος έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε, αφού η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου διαταράσσει την ισορροπία και την αρμονία της καθημερινότητάς σου προκαλώντας εντάσεις στο πρόγραμμά σου! Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε κάνει πολύ αγαπητό στον κύκλο σου όπου δεν λείπουν οι προσκλήσεις, η αγάπη και το ενδιαφέρον από τα άτομα που συναναστρέφεσαι! Το ρομάντζο συνεχίζεται και μάλιστα σου δίνεται και η δυνατότητα να εκπληρώσεις όνειρα και σχέδια στην αισθηματική σου ζωή! Μία νέα γνωριμία από τον κοινωνικό κύκλο ευνοείται για σένα που είσαι χωρίς ταίρι! Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να βάλεις σε μία σειρά τις εκκρεμότητές σου και να κλείσεις ζητήματα που σε βάραιναν. Στα οικονομικά σου παίρνεις μία ανάσα.

     

    ΖΥΓΟΣ
    Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινά με δυσάρεστες σκέψεις αλλά και με πιέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου, δεν λείπουν όμως και οι αισθηματικές ευκαιρίες που θα αποτελέσουν την διέξοδο για να μπορέσεις να νιώσεις καλοκαιράκι! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο κρίνεται ευνοϊκή για να βγεις από την ρουτίνα σου και να διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια σου! Οι κοινωνικές προτάσεις δεν λείπουν! Στα αισθηματικά σου υπάρχει αυτή η σπιρτάδα που εντέλει θα σε κάνει να ξεφύγεις από την ρουτίνα και την στασιμότητα! Ωστόσο καλό είναι να έχεις κατά νου ότι μία νέα ερωτική σχέση δεν θα μπορεί να έχει την σταθερή και μακρόχρονη πορεία που περιμένεις. Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να πετύχεις ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο, όμως για την ώρα τα εμπόδια είναι αισθητά και νιώθεις μπλοκαρισμένος. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

     

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Στο ξεκίνημα της εβδομάδα θέτεις επί τάπητος τα θέλω σου και είσαι αρκετά απόλυτος στο λόγο σου φίλε μου Σκορπιέ. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου σε κάνει αρκετά ευερέθιστο συναισθηματικά και άθελά σου μπορεί να ξεσπάσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Η καθημερινότητά σου είναι φορτωμένη με πολλές υποχρεώσεις ενώ οι μετακινήσεις σου αυξάνονται. Στις 7 Αυγούστου το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου αρχίζει να κάνει τις μέρες σου πιο ανάλαφρες, ενώ δεν λείπουν και οι ευχάριστες εξελίξεις γνωριμιών, ευκαιριών διασκέδασης. Ήρθε η ώρα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, να κάνετε μετακινήσεις και να απολαύσετε καλοκαίρι! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ευεργετεί από αυτή την εβδομάδα και σε βοηθά να γεφυρώσεις το χάσμα στην αισθηματική σου ζωή! Αν δεν έχεις ταίρι είναι το καλύτερο διάστημα για νέα φλερτ! Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα και δεν λείπουν οι επαφές και οι συζητήσεις για ζητήματα επαγγελματικά που σε βοηθούν να πας ένα βήμα παρακάτω τα προσωπικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου υπάρχουν έξοδα, στα οποία μπορείς να ανταπεξέλθεις δεν παύει όμως να πιέζεσαι!

     

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Η εβδομάδα σου Τοξότη μου ξεκινά με πιέσεις για τα οικονομικά και με εσένα να προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη τα ασυμμάζευτα, όμως θα τα καταφέρεις! Σημαντικό ωστόσο είναι να αποφύγεις την παρορμητικότητα και την βιασύνη στις επιλογές σου καις τα έξοδά σου! Μία μετακίνηση είναι πολύ πιθανή αφού ο Ερμής περνά στις 5 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και από αυτή την θέση σου δίνει την ώθηση να δραπετεύσεις από την πόλη! Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου και σε βοηθά να ζήσεις το πάθος σου αλλά να καλύψεις και κάποια οικονομικά κενά. Ο ερωτισμός δεν λείπει και μπορώ να πω ότι το ταίρι σου καταφέρνει να αγγίξει τώρα μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου έτσι λοιπόν δημιουργείται συναισθηματικό δέσιμο το επόμενο διάστημα. Αν δεν έχεις σύντροφο το ερωτικό παιχνίδι δεν λείπει, δεν σε βλέπω όμως να κατασταλάζεις για την ώρα κάπου σταθερά! Κάνεις νέα σχέδια για την επαγγελματική σου πορεία, ωστόσο για την ώρα δεν μπορείς να το προχωρήσεις και να τα κάνεις πραγματικότητα. Στα οικονομικά παρόλο που υπάρχουν πιέσεις θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου ενώ με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα μπορέσεις να γεμίσεις το πορτοφόλι σου.

     

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Η εβδομάδα σου ξεκινά με τον Ερμή από τον Καρκίνο να σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιο σου και εσύ είσαι σε ετοιμότητα να σφίξεις τα δόντια και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία σου! Ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είναι πολύ πιθανές σε αυτό το διάστημα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 7 του μήνα δίνει μεγάλη τόνωση στον τομέα των σχέσεων και σε βοηθά να έρθεις κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς! Έχεις περάσει μεγάλες δυσκολίες στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο, όμως πλέον έχεις βάλει μυαλό και ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις αλλά και τι αξίζεις! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει σημαντική βελτίωση στα ερωτικά σου και οι επιθυμίες σου θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα! Συγκροτείς τα εργασιακά σου αυτή την εβδομάδα όμως λαμβάνονται και σημαντικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να αποτελούν μία γροθιά στο στομάχι , όμως εντέλει σε βοηθούν να ξέρεις πού θα κινηθείς στην πορεία. Στα οικονομικά σου είσαι σε στασιμότητα Και πιεσμένος λόγω της Πανσελήνου στον Υδροχόο.

     

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αγαπητέ μου Υδροχόε και το κλίμα γύρω σου είναι τεταμένο! Η συμπεριφορά σου αρκετά επαναστατική και αντιδραστική σε βάζει σε κόντρα με το περιβάλλον σου! Δεν λείπουν όμως και οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό. Η ποιότητα της ζωής σου βελτιώνεται από τις 7 του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη μία επιζητάς την συντροφική σχέση που θα καλύψει τα κενά σου, από την άλλη όμως επιζητάς την ελευθερία σου! Προσοχή φίλε μου Υδροχόε με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο σου γιατί μπορεί οι αντιδράσεις σου να οδηγήσουν σε ρήξη μίας μόνιμης σχέσης. Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε στασιμότητα και το γεγονός αυτό σου ρίχνει την ψυχολογία σου, όμως αντιλαμβάνεσαι ότι έχει έρθει η στιγμή να κάνεις ριζικές αλλαγές. Στα οικονομικά σου είσαι προβληματισμένος.

     

    ΙΧΘΥΣ
    Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου και εσύ αγαπητέ μου Ιχθύ έχεις τις κλειστές σου ενώ προσπαθείς να λύσεις το μυστήριο γύρω από κρυφές υποθέσεις που τώρα υπάρχουν στη ζωή σου! Η τάση αυτή της εσωστρέφειας και της αμφιβολίας δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο και από αυτή την θέση θα σε ευεργετήσει στα αισθηματικά σου αλλά θα χαρίσει και τις στιγμές εκείνες που θα σε κάνουν να νιώσεις καλοκαίρι! Επιτέλους μπαίνεις στην καλύτερη περίοδο για τα αισθηματικά σου φίλε μου ιχθύ! Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο προσφέρει όλες τις ευκαιρίες εκείνες για να ερωτευτείς, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να έρθεις κοντά στο άτομο που ποθείς. Στα επαγγελματικά σου είσαι μπλοκαρισμένος αυτή την εβδομάδα και ανησυχείς για το αύριο! Προσοχή ποιους εμπιστεύεσαι ενώ στα οικονομικά σου απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις.