• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

    Loading ...
  • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ




    Τα ζώδια για την εβδομάδα Δευτέρα 13 – Κυριακή 19 Ιουλίου, από το Oroskopos.gr.

    ΚΡΙΟΣ
    Μέρες τολμηρές και ατίθασες ξεκινούν για σένα φίλε μου Κριέ. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και τον Πλούτωνα και αγγίζεις τα όρια της υπερβολής, τόσο στην έκφραση του συναισθήματός σου , όσο και στις επιλογές σου για προσωπικά, οικογενειακά ή και επαγγελματικά ζητήματα. Ο Άρης από το ζώδιο σου, σου δίνει μεγάλη δυναμική ενώ καλό είναι να κατευνάσεις τα νεύρα αυτής της περιόδου! Στα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι είναι μία περίοδος όπου μπορείς να περάσεις καλά και ανάλαφρα, από την άλλη πλευρά θα πρέπει να βρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες για να αποφύγεις εντάσεις και αστάθειες. Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα για να πάρεις τα ρίσκα σου ή να κάνεις μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σου! Προσοχή στα επαγγελματικά παρασκήνια και στα κουτσομπολιά. Τα οικονομικά είναι σε μεταβατικό και ασταθές στάδιο.

     

    ΤΑΥΡΟΣ
    Ο νους σου ταξιδεύει σε ακρογιαλιές, ταξίδια μακριά από την πόλη παρέα με αγαπημένα πρόσωπα που θα σε κάνουν να ξεχαστείς από τις δυσκολίες των ημερών που πέρασες. Ο Ερμής σε ορθή φορά πλέον από τον Καρκίνο σε βοηθά να οργανώσεις ή και να πραγματοποιήσεις μία μετακίνηση. Οι αντιθέσεις του Ήλιου με τον Δία και τον Πλούτωνα σε κάνουν να μεγαλοποιείς τις σκέψεις σου ή και να εκφράζεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με μεγάλη υπερβολή. Αναζητάς απαντήσεις από το ταίρι σου, θέλεις να σου εγγυηθεί για την πορεία της σχέσης σας και αυτό ίσως είναι κάτι το οποίο στην παρούσα φάση δεν μπορεί να συμβεί. Αν δεν είσαι σε σχέση τότε αυτό το διάστημα μπορώ να πω ότι θα έχεις αρκετές επαφές ή και γνωριμίες, η καχυποψία σου για την ώρα δεν θα σε αφήσει να αφεθείς. Το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο στην εύρεση λύσεων για ζητήματα επαγγελματικά και μπορώ να πω ότι θα βρεις την άκρη σου και από αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις ή και να έρθεις σε μία συμφωνία. Τα οικονομικά βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο.

     

    ΔΙΔΥΜΟΣ
    Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής είναι πλέον σε ορθή φορά και έτσι από αυτή την εβδομάδα μπορείς να βάλεις σε μία σειρά τις επικοινωνίες σου και να προχωρήσεις ότι έμεινε πίσω. Βραχνά μεγάλο αυτό τον καιρό αποτελούν τα οικονομικά σου όπου οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία και τον Πλούτωνα σε προειδοποιούν να μην λειτουργήσεις παρορμητικά στην οικονομική διαχείριση και να κάνεις πολύ προσεχτικές επιλογές. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου προσφέρει περιθώρια ανεμελιάς αλλά και διασκέδασης. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σε βοηθά να γίνεσαι πόλος έλξης και να τραβάς σαν μαγνήτης όποιο άτομο βάλει στο μάτι … Ελπίζω αυτή την τάση να μην την αφήσεις αναξιοποίητη. Τα ερωτικά σου αναμένονται φλογερά! Δεν λείπουν οι επαγγελματικοί και οι οικονομικοί προβληματισμοί αφού αισθάνεσαι ότι δέχεσαι βολές από οπουδήποτε. Είναι μία καλή ευκαιρία όμως αυτή την εβδομάδα να βάλεις κάποιες εκκρεμότητες σε μία σειρά.

     

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Σημαντική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Καρκίνε … Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει αντιθέσεις με τον Δία και τον Πλούτωνα. Η επιρροή αυτών των όψεων είναι αισθητή στη ζωή σου, γιατί διανύεις ένα στάδιο που καλείσαι να κάνεις μεταμορφωτικές αλλαγές και να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου! Αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις αφού οι μέρες αυτές σου δίνουν μεγάλη δύναμη. Ο Ερμής σε ορθή φορά πλέον από το ζώδιο σου σε βοηθά σε μετακινήσεις, επαφές, ταξιδάκια ενώ και οι γνωριμίες της περιόδου βελτιώνουν την διάθεσή σου! Μυστήριο επικρατεί στα αισθηματικά σου και έχεις την διάθεση να απομονωθείς, να σκεφτείς να κατανοήσεις τι είναι σημαντικό και ουσιώδες. Ίσως όμως μεγαλοποιείς τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου αυτό τον καιρό! Κάποιες επικοινωνίες θα σου προσφέρουν ικανοποίηση. Οι συνεργασίες σου εξακολουθούν να βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και κατανοείς ότι δεν μπορείς να βασιστείς ή και να εμπιστευτείς τα άτομα με τα οποία περιστοιχίζεσαι. Στα οικονομικά σου ακόμα υπάρχουν αστάθειες.

     

    ΛΕΩΝ
    Είναι γεγονός Λιοντάρι μου ότι το τελευταίο διάστημα νιώθεις κούραση, η οποία και οφείλεται κυρίως στις επαγγελματικές πιέσεις αλλά και στο παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε τις ημέρες που ακολουθούν να μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις, αλλά και να μην δίνεις έμφαση σε καταστάσεις ή σε ανθρώπους που στραγγίζουν τα επίπεδα ενέργειάς σου. Οι ευκαιρίες για διευθέτηση καταστάσεων, για κλείσιμο υποθέσεων αλλά και για νέα σχέδια δεν λείπουν. Η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά ευχάριστη. Στα αισθηματικά σου μπορεί να μην συμβαίνουν οι μεγάλες αλλαγές, όμως η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ … Τα φλερτ δεν λείπουν και είναι από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Στα επαγγελματικά σου τα πηγαίνεις καλά, παρόλο που αγχώνεσαι, πιέζεσαι, είσαι ζορισμένος, και έχεις πολλά να διευθετήσεις. Στα οικονομικά σου από αυτή την εβδομάδα μπορείς να διευθετήσεις καλύτερα τις υποθέσεις σου!

     

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Μέρες γεμάτες πάθος ανοίγονται μπροστά σου αγαπητέ μου Παρθένε, αφού οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία και τον Πλούτωνα σε κάνουν αρκετά διεκδικητικό στα θέλω σου ενώ και η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα ενδυναμωτικό στάδιο. Αρκετές στιγμές ωστόσο μέσα στην εβδομάδα μπορεί να λειτουργήσεις αρκετά απόλυτα, απότομα ή και ανταγωνιστικά. Ζήτα αυτό που θες και αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου δοθεί. Τα αισθηματικά βρίσκονται στα καλύτερά τους, η ερωτική σου λίμπιντο χτυπάει κόκκινο ενώ η ανταπόκριση που δέχεσαι από το άτομο που σε ενδιαφέρει απλά σε ξεσηκώνει. Στα επαγγελματικά σου οι ρυθμοί είναι βελτιωμένοι και μπορείς να νιώσεις ικανοποίηση από την εξέλιξη των εργασιών σου. Στα οικονομικά σου είσαι εξαιρετικά πιεσμένος και βγαίνουν και έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια.

     

    ΖΥΓΟΣ
    Αρκετά πιεστικό συνεχίζει να είναι το κλίμα γύρω σου και αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ζυγέ. Οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία και τον Πλούτωνα κάνουν ιδιαίτερα δύσκολο το τοπίο στα επαγγελματικά σου, όπου τώρα συμβαίνουν ανακατατάξεις, οι οποίες και σε επηρεάζουν άμεσα. Από την άλλη πλευρά ο Άρης από τον Κριό σε φέρνει συχνά σε σύγκρουση με το περιβάλλον σου όπου δεν λείπουν οι έριδες και τα καβγαδάκια. Στα αισθηματικά σου υπάρχει ένας αέρας ανανέωσης και ανεμελιάς! Αν είσαι σε σχέση μπορείς να δραπετεύσεις κάπου με το ταίρι σου και να περάσετε μαζί καλά. Από την άλλη πλευρά αν δεν έχεις σχέση το διάστημα είναι ευνοϊκό για νέες γνωριμίες. Ζορίσματα υπάρχουν αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σου και εσύ καλείσαι να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις ή και τις κόντρες. Στα οικονομικά σου δέχεσαι ευκαιρίες ανάπτυξης.

     

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Θέλεις να υπερβείς τα όρια σου και να κατακτήσεις ότι βάλεις στόχο τις ημέρες που ακολουθούν φίλε μου Σκορπιέ. Είναι γεγονός ότι καταφέρνεις και ξεπερνάς τα όρια σου και έχεις τις ιδέες, τις αποφάσεις και τις συζητήσεις που σε πάνε ένα βήμα παρακάτω ετούτη την περίοδο. Μία μετακίνηση είναι πολύ πιθανή και θα είναι πραγματικά το κλειδί της αναζωογόνησής σου! Στα αισθηματικά σου είναι μια στιγμή σημαντικών αποφάσεων, οι οποίες θα δώσουν μία νέα προοπτική στη σχέση σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία επαφή, μία επικοινωνία που θα υπάρξει αυτό το διάστημα θα σου δώσει άλλο νόημα και κίνητρο! Με τον Άρη από τον Κριό οι ρυθμοί στην εργασία σου είναι γρήγοροι και κουράζεσαι αρκετά! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους όμως σου δίνει και την ανταμοιβή που θες.

     

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Το μυαλό σου είναι δοσμένο στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη και είναι φυσιολογικό, αφού οι πιέσεις δεν λείπουν. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συγκρατήσεις την τόλμη και το ρίσκο σε κάθε ενέργειά σου! Οι σχέσεις σου βελτιώνονται, η επιθυμία σου για διασκέδαση και ανεμελιά είναι έντονη, ενώ οι διέξοδοι για να περάσεις καλά, είναι αρκετές. Η ερωτική σου ζωή είναι πιπεράτη και αυτή την εβδομάδα αφού Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό δίνουν ώθηση για να μπορέσεις να απολαύσεις στο έπακρο δυνατές ερωτικές στιγμές. Οι ανησυχίες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου δεν λείπουν, ωστόσο στην εργασία σου βρίσκεις λύσεις και δέχεσαι και κάποιες ευκαιρίες που θα σε τονώσουν. Στα οικονομικά η περίοδος είναι πιεστική.

     

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Η νέα εβδομάδα σε φέρνει σε αναμέτρηση με το περιβάλλον σου αγαπητέ μου Αιγόκερε. Οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Καρκίνο με τον Δία και τον Πλούτωνα φέρνουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις και γεγονότα που αλλάζουν την μορφή των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Προσπάθησε με τον ώριμο διάλογο τώρα που ο Ερμής γύρισε σε ορθή φορά, να κουβεντιάσεις ανοιχτά τα ζητούμενά σου και να βρεις μία μέσα λύση. Τα αισθηματικά σου δεν είναι η βασική προτεραιότητά σου αυτή την περίοδο όμως αν είναι σε μία μόνιμη σχέση υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να διευθετηθούν με ωριμότητα και σοβαρότητα. Αν είσαι χωρίς σχέση κάνε λίγο υπομονή ακόμα το κλίμα είναι ασταθές. Είσαι σε εγρήγορση στα επαγγελματικά σου και πιέζεσαι πολύ από τις ευθύνες που έχουν πέσει στην πλάτη σου! Τα οικονομικά σου είναι σε ένα καλό στάδιο και μπορείς να τα βελτιώσεις στις επόμενες μέρες.

     

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Προσπαθείς να καλύψεις τα κενά των επαγγελματικών σου αγαπητέ μου Υδροχόε, μόνο που οι ευθύνες σου είναι πολλές και νιώθεις ότι προσπαθείς πολύ χωρίς να έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτό τον καιρό θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις. Ευκαιρίες ανεμελιάς και χαράς μέσα από τον έρωτα, το παιδί, την διασκέδαση υπάρχουν! Η ερωτική σου ζωή είναι ανάλαφρη, παιχνιδιάρικη, έχεις ανανέωση και τα φλερτ μπορούν να σε τονώσουν σημαντικά ετούτη την περίοδο. Αν είσαι σε σχέση απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ενώ αν είσαι σε φάση μοναξιάς σύντομα χάνεις την ελευθερία σου! Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στον πάγο αυτό το διάστημα και χρειάζεται άμεσα να πάρεις δραστικές αποφάσεις και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του! Στα οικονομικά για την ώρα δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

     

    ΙΧΘΥΣ
    Με πολλά σχέδια και επιθυμίες ξεκινά και εξελίσσεται η νέα εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει αντιθέσεις με τον Δία και τον Πλούτωνα δίνοντάς σου το μήνυμα ότι ο τολμών νικά, αρκεί να ξέρει ακριβώς πού στοχεύει. Αυτό το διάστημα όμως θέλω να μου δείξεις και προσοχή στα άτομα που επιλέγεις να έχεις στο πλευρό σου! Κάποιοι φίλοι δεν είναι και τόσο ειλικρινείς απέναντί σου! Με τον Ερμή σε ορθή φορά από το ζώδιο του Καρκίνου μπορείς να σκεφτείς, να πάρεις αποφάσεις και να έχεις τις συναντήσεις εκείνες που θα φέρουν ικανοποίηση στην αισθηματική σου ζωή! Μία μετακίνηση με το ταίρι σου θα είναι πλήρως αναζωογονητική! Τα έξοδα τρέχουν και σε αγχώνουν όμως και εσύ δεν πρέπει στην παρούσα φάση να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις για τα οικονομικά. Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να αποφύγεις τον επηρεασμό από το περιβάλλον σου, κάποιες συμβουλές που ακούς δεν είναι οι πλέον πιο κατάλληλες.