• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

    Loading ...
  • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ




    Τα ζώδια για την εβδομάδα Δευτέρα 6 – Κυριακή 12 Ιουλίου, από το Οroskopos.gr.

    ΚΡΙΟΣ 
    Μετά από μία επεισοδιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω, το κλίμα συνεχίζει να είναι τεταμένο γύρω σου αγαπητέ μου Κριέ. Αυτή την εβδομάδα με το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη, βρίσκεσαι σε έναν εκνευρισμό και χάνεις το δίκιο σου! Βγαίνουν πολλά παρελθοντικά παράπονα στην επιφάνεια και ίσως ξεσπάς λίγο άγαρμπα με τα λόγια σου στους οικείους σου ανθρώπους. Δείξε πνεύμα συγκαταβατικότητας και βάλε νερό στο κρασί σου! Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα καλό στάδιο όπου μπορείς να φλερτάρεις, να παίξεις να επιβεβαιωθείς και να ανανεωθείς γενικότερα. Ο Άρης από το ζώδιο σου σε κάνει ιδιαίτερα τολμηρό και διεκδικητικό και δύσκολα κάποιος θα σου αντισταθεί. Υπάρχουν εκνευρισμοί στα επαγγελματικά σου ετούτη την περίοδο και ίσως και εσύ παίρνεις τις μετρητοίς τα όσα ακούς και θίγεσαι. Κράτησε χαμηλούς τόνους. Στα οικονομικά μπορείς να δεις βελτίωση μέσω παλαιών υποθέσεων που ήταν σε εκκρεμότητα.

     

    ΤΑΥΡΟΣ
    Η επεισοδιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί να πέρασε συνεχίζουν όμως να σε ταλανίζουν κάποιες αρνητικές σκέψεις που σε πάνε πίσω και αυτή την εβδομάδα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη, φέρνει μπλοκαρίσματα στις επικοινωνίες σου που σου προκαλούν εκνευρισμό. Προσοχή όμως και σε βλάβες αλλά και στις μετακινήσεις σου! Τα οικονομικά σου είναι αισθητά βελτιωμένα. Στην αισθηματική σου ζωή δεν υπάρχουν μεγάλα γεγονότα ή σημαντικές αλλαγές, απεναντίας μπορεί τώρα να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις με το άτομο που συνδέεσαι και αυτό θα σε πάει πίσω! Η εβδομάδα είναι θετική για τα επαγγελματικά σου αρκεί να μην βιαστείς να κρίνεις ή να αποφασίσεις ζητήματα που αφορούν την προοπτική της εργασίας σου! Τα οικονομικά σου είναι σε μία βελτιωτική τάση!

    ΔΙΔΥΜΟΣ
    Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος και συγκρούεται αυτή την εβδομάδα με τον Άρη, έτσι λοιπόν δεν λείπει το κλίμα έντασης στις επικοινωνίες σου! Σημαντικό όμως είναι να αποφύγεις τις φιλονικίες οι οποίες μπορεί να προκύψουν είτε επειδή εσύ και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι έχετε διαφορετικές αξίες, είτε γιατί υπάρχει μεταξύ σας οικονομικός σύνδεσμος και νιώθεις ότι είσαι ριγμένος! Κάποιες ανασφάλειες δεν λείπουν αυτό τον καιρό! Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο και σου χαρίζει τόλμη, γοητεία και ερωτικό ταμπεραμέντο! Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν πολύ καλά και θα έχεις θετικές εξελίξεις, αρκεί να μην ζητάς περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις ή από αυτά που ήδη σου προσφέρονται! Ο τομέας των επαγγελματικών και των οικονομικών σου σε ταλαιπωρεί και σε πηγαίνει αρκετά πίσω. Δεν είσαι καλυμμένος με αυτά που λαμβάνεις από την εργασία σου ενώ τα έξοδά σου είναι αρκετά αυξημένα αυτή την περίοδο.

     

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Μία προκλητική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου, αφού το κλίμα μετά την ΄Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω εξακολουθεί να είναι τεταμένο. Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο στόχαστρο εξελίξεων και γίνονται ξεκαθαρίσματα που σε απογοητεύουν.. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο σου, με τον Άρη από τον Κριό φέρνει συγκρούσεις και ξαφνικά γεγονότα για ζητήματα που σε ταλάνισαν στο παρελθόν. Δείξε προσοχή στα λόγια σου που θα είναι αρκετά σκληρά αυτή την εβδομάδα. Τα αισθηματικά σου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, αφού η Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω εξακολουθεί να σε επηρεάζει κάνοντας βαρύ το τοπίο στη ζωή σου σε αυτό το διάστημα. Ξεκαθαρίσματα λοιπόν που γίνονται τώρα σου προκαλούν πικρία, πρέπει όμως να κοιτάξεις μπροστά και να καθαρίσεις το τοπίο της προσωπικής σου ζωής. Ο Άρης από τον Κριό στρέφει την ενέργειά σου σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου όπου εκεί δίνεις όλο τον δυναμισμό σου λαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Σημαντικό όμως είναι να μην βιάζεσαι να πάρεις τώρα τελικές αποφάσεις γιατί θα έχουν το κόστος τους.

    ΛΕΩΝ
    Αγαπημένο μου Λιοντάρι, το άγχος από την καθημερινότητά σου δεν λείπει και η εργασία αποτελεί τώρα ένα πολύ μεγάλο βαρίδιο το οποίο και σε φορτώνει με πολλές ευθύνες. Αρκετές υποχρεώσεις σε κάνουν να βρίσκεσαι διαρκώς σε εγρήγορση. Κάποια δυσάρεστα νέα που θα λάβεις αυτή την εβδομάδα θα σε αποδυναμώσουν. Θα αφορούν υποθέσεις ατόμου του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Είναι ένα καλό διάστημα να δικτυωθείς, να αφεθείς σε νέες γνωριμίες και σταδιακά να κινηθείς πιο αισιόδοξα και δυναμικά για να ικανοποιήσεις κάποιες προσδοκίες σου. Ζήσε τα ανανεωτικά φλερτ, μην πάρεις για την ώρα τελικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σου τρέχεις και δεν φτάνεις, υπάρχουν πολλά που πρέπει να διευθετήσεις, όμως τα καταφέρνεις με επιτυχία και έχεις και την οικονομική ανταμοιβή που θες.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Αγαπημένε μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού. Δεδομένου ότι ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος, να περιμένεις ότι θα υπάρχουν αρκετές παρανοήσεις, παρεξηγήσεις με το κοινωνικό σου περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανό να ανταλλάξεις λόγια βαριά με ένα πρόσωπο αγαπητό, όπου και στο παρελθόν είχατε βρεθεί σε σύγκρουση που δεν είχε επιλυθεί. Στα αισθηματικά σου οι προσδοκίες σου είναι πολλές και μπορώ να πω ότι κάποιες στιγμές μπορεί να τα θέλεις και όλα δικά σου και να είσαι αρκετά απόλυτος στα θέλω σου, γεγονός που θα φέρει εντάσεις με το άτομο που συνδέεσαι! Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για μία νέα γνωριμία. Στα επαγγελματικά σου για την ώρα οι ρυθμοί είναι αργοί και μένεις ανικανοποίητος από την ροή που υπάρχει στην εργασία σου! Στα οικονομικά σου το βασικό μέλημα της εβδομάδας είναι η διευθέτηση χρεωστικών υπολοίπων και αυτό είναι κάτι που σε βαραίνει και σε αγχώνει αυτό το διάστημα.

     

    ΖΥΓΟΣ
    Αρκετά συγκρουσιακή είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Ζυγέ, οπότε τα αποθέματα αντοχής σου πρέπει να είναι αρκετά ενισχυμένα. Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Κριό γεγονός που προκαλεί εντάσεις κυρίως στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Αρκετές στιγμές αυτή την εβδομάδα θα νιώθει ότι μιλάς διαφορετική γλώσσα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Στα αισθηματικά σου έχεις την επιθυμία για ανανέωση, για καλοκαιράκι, για ανεμελιά και διασκέδαση …. Είναι βέβαιο ότι βγαίνει έντονα η επιθυμία σου για φλερτ και για μία νέα ερωτική ιστορία. Πρόσεξε όμως γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Αν είσαι σε σχέση θυμήσου ότι δεν γίνεται πάντα να συμφωνείς με το ταίρι σου! Στα επαγγελματικά σου κάποια πράγματα εξελίσσονται αργά και αυτό σε πάει πίσω και σε εκνευρίζει! Δεν θα είναι και τόσο εύκολη η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου για αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους. Στα οικονομικά σου είσαι σε ένα καλό στάδιο!

     

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Μέσα σε μία περίοδο δύσκολη, εσύ αγαπητέ Σκορπιέ καταφέρνεις και βρίσκεις τις ισορροπίες σου και στην ουσία είσαι και από τα ζώδια που βιώνουν πιο ανώδυνα τις προκλήσεις της εποχής. Είσαι σε διάθεση να πάρεις τελικές αποφάσεις και να τις εφαρμόσεις άμεσα. Στα ερωτικά και στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια, ενώ το δύσκολο σημείο της εβδομάδας είναι ότι οι μέρες σου είναι γεμάτες από υποχρεώσεις και ίσως κάποια πράγματα που περιμένεις σου καθυστερούν! Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων πυρπολεί με πάθος την ερωτική σου ζωή, η λίμπιντο σου ανεβαίνει, αλλά η διάθεσή σου είναι να ζήσεις το τώρα χωρίς να σκεφτείς το αύριο! Μία επανασύνδεση είναι εφικτή, το πλανητικό σκηνικό όμως δηλώνει ότι για την ώρα δεν έχεις ακόμα την σιγουριά για το τί μέλλει γενέσθαι στην πορεία. Είναι ένα καλό διάστημα για να κλείσεις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σου αλλά και για να δεις κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις να εξελίσσονται. Στα οικονομικά σου δέχεσαι το βοήθημα της Αφροδίτης από τους Διδύμους που σε στηρίζει στην αύξηση του εισοδήματός σου!

     

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Βρίσκεσαι σε μία ενεργητική περίοδο και νιώθεις καλοκαίρι, άσχετα αν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου είναι άδειο αγαπητέ μου Τοξότη. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σε κάνει να είσαι ο κατακτητής του έρωτα και των επιθυμιών σου ενώ η Αφροδίτη από τους Διδύμους τονώνει σημαντικά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου! Αυτό που πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα είναι τις αγορές σου οι οποίες μπορεί να είναι παρορμητικές και να εξελιχθούν σε ελαττωματικές. Το ερωτικό πάθος φουντώνει αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη και μπορώ να πω ότι είσαι ασυγκράτητος στην αισθηματική σου ζωή και τα δίνεις όλα, προκειμένου να απολαύσεις ως την τελευταία σταγόνα τον έρωτα που ζεις. Αν δεν παίζει κάτι στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο, ντύσου, στολίσου και ο έρωτας σε περιμένει στην γωνία. Στα επαγγελματικά σου έχεις πολλές ιδέες και εμπνεύσεις όμως το διάστημα αυτό είναι καλό μόνο για σχεδιασμό και όχι για νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου είναι εξαιρετικά πιεσμένα και αυτό σε πάει πίσω.

     

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Η νέα εβδομάδα σε θέτει σε αντιπαράθεση με το περιβάλλον σου φίλε μου Αιγόκερε! Ο Ερμής ανάδρομος από τον Καρκίνο κάνει δυσνόητες τις επικοινωνίες με το σύντροφο ή και τους συνεργάτες, ενώ ο Άρης από τον Κριό σε κάνει ιδιαίτερα οξύθυμο και έτοιμο για καβγά. Το τετράγωνο που σχηματίζουν σε προειδοποιεί να βάλεις νερό στο κρασί σου για να αποφύγεις τις ρήξεις, ας μην ξεχνάμε ότι προηγήθηκε και μία Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου οπότε το κλίμα είναι τεταμένο. Στα αισθηματικά σου τρώγεσαι με τα ρούχα σου αυτή την εβδομάδα και πιάνεσαι από κουβέντες που φέρνουν μεγάλες παρεξηγήσεις. Κάποια λόγια που θα ακούσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε απογοητεύσουν! Θέλεις να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου όμως το διάστημα δεν είναι το κατάλληλο και αυτό σε εκνευρίζει και σε πάει πίσω. Στα οικονομικά σου παίρνεις ανάσα.

     

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Οι επαγγελματικές προκλήσεις έχουν επιρροή στην ψυχολογία σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε, ενώ υπάρχουν κάποια άλυτα ζητήματα τα οποία καλείσαι να ξεκαθαρίσεις και να κλείσεις και το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Προσοχή στις βιασύνες στην εργασία είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθη, αξιοποίησε το επικοινωνιακό σου χάρισμα αλλά και την δημιουργικότητά σου! Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μία καλή φάση άσχετα αν κάποιες στιγμές έχεις την ανάγκη να απομονωθείς, να σκεφτείς ή νιώθεις αρκετά πιεσμένος από τις εξελίξεις της τελευταίας περιόδου. Πες ναι σε νέα φλερτ που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου! Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά και παρεξηγήσεις που σε πάνε πίσω και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση.

     

    ΙΧΘΥΣ
    Η νέα εβδομάδα ξεκινά με εσένα να νιώθεις ότι κάποια σχέδιά σου είναι μπλοκαρισμένα, ενώ κάποιοι φίλοι δεν έχουν σταθεί αντάξιοι των προσδοκιών σου! Αρκετές στιγμές μπορεί να αναλώνεσαι συναισθηματικά δίνοντας στους γύρω σου περισσότερα από αυτά που σου προσφέρουν και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αδειάζεις. Θυμήσου πως παν μέτρον άριστον! Στα αισθηματικά σου έχεις την ανάγκη να δώσεις αλλά και να πάρεις αγάπη, ίσως όμως πέφτεις με τα μούτρα αυτό τον καιρό στον έρωτα και πνίγεις το ταίρι σου με τις απαιτήσεις σου! Αν δεν έχεις σύντροφο είναι πολύ πιθανή μία καλοκαιρινή περιπέτεια αυτή την εβδομάδα. Στα επαγγελματικά σου ακόμα αισθάνεσαι αστάθεια και αβεβαιότητα, αργούν κάποια πράγματα να εξελιχθούν και δεν λαμβάνεις τις απαντήσεις που περιμένεις. Στα οικονομικά σου οι συνθήκες είναι άκρως πιεστικές.