• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

    Loading ...
  • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ




    Τα ζώδια της εβδομάδας Δευτέρα 15 – Κυριακή 21Ιουνίου από το oroskopos.gr

     

    ΚΡΙΟΣ

    Φίλε μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα έχουμε τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου ενώ σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο! Τις ημέρες αυτές επικεντρώνεσαι σε θέματα που συνδέονται με το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Υπάρχουν καβγαδάκια, αντιθέσεις και ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να διαχειριστείς. Χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις που σε ζορίζουν αρκετά ψυχολογικά! Είσαι αρκετά ευερέθιστος και νευρικός αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, ίσως γιατί νιώθεις ότι η κατάσταση που ζεις δεν είναι σταθερή και δεν νιώθεις την σιγουριά ή και την εμπιστοσύνη από το ταίρι σου! Φάσεις μοναξιάς και νοσταλγίας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Άρης με τον Δία και τον Πλούτωνα σου εγγυώνται σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις που θα επιλύσουν τους προβληματισμούς που είχες ως σήμερα. Στα οικονομικά σου είσαι ακόμα με αστάθεια!

    ΤΑΥΡΟΣ

    Φίλε μου Ταύρε, σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για όλους, αφού έχουμε τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αλλά και την πραγματοποίηση της Ηλιακής Έκλειψης από το ζώδιο του Καρκίνου. Καθυστερήσεις και μπερδέματα σε επικοινωνίες, επαφές, συζητήσεις είναι μέσα στο μενού. Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου αλλά και στο πρόγραμμά σου! Η Έκλειψη σε ωθεί σε σημαντικές αποφάσεις ενώ είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να τερματίσεις κάτι αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη (κυβερνήτης σου) συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και νιώθεις ανασφάλεια και αβεβαιότητα στα αισθηματικά. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει συζητήσεις με άτομο του χτες, όμως το πιο πιθανό από την πλευρά σου είναι να μην δεχθείς αυτά που θα έχει να σου πει! Είναι ένα καλό διάστημα για να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια του παρελθόντος ή ακόμα και για να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες ή έγγραφα που περίμενες εδώ και καιρό να έρθουν στα χέρια σου! Για την ώρα στα οικονομικά σου υπάρχουν ανησυχίες.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Φίλε μου Δίδυμε, σημαντικό γεγονός της εβδομάδας για σένα είναι ότι ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Καρκίνου.Οι επικοινωνίες σου παγώνουν ενώ εσύ μπαίνεις τώρα σε διαδικασία επανεκτίμησης καταστάσεων. Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου, προκαλεί οικονομικές δυσκολίες, ενώ νιώθεις αβεβαιότητα για την εξέλιξη πολύ προσωπικών σου υποθέσεων. Ο έρωτας γίνεται το καταφύγιο αυτή την εβδομάδα από τα δύσκολα και μπορείς να ικανοποιήσεις επιθυμίες του παρελθόντος και να δεις κάποια πράγματα στα ερωτικά σου να τσουλούν όπως τα θελες. Το μόνο που θα σου πω να προσέξεις είναι να μην ζητάς περισσότερα από αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν! Ο Άρης από το ζώδιο του Ιχθύ σου δίνει γκάζια στα επαγγελματικά και οι όψεις που σχηματίζει με τον Δία και τον Πλούτωνα σε βοηθούν να συγκροτηθείς και να ξεπεράσεις τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό! Στα οικονομικά είσαι ευχαριστημένος αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, πιεσμένος εσύ του 3ου δεκαημέρου και ανήσυχος εσύ του 2ου δεκαημέρου.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Φίλε μου Καρκίνε, σπουδαία η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου, αφενός γιατί ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου, αφετέρου έχουμε και τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται και αυτή, ανήμερα της έναρξης της νέας σου αστρολογικής χρονιάς (21/6). Βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό μεταίχμιο που καλείσαι να κλείσεις ανοιχτούς κύκλους του χτες. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό, πικραίνεσαι από κάποιες συμπεριφορές, ενώ τονισμένο είναι και το στοιχείο του θυμού για υποθέσεις που φαίνεται ότι ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει! Μία επιστροφή στα ερωτικά σου θα σε βάλει σε σκέψεις και σε ανησυχίες! Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για την έναρξη μίας σχέσης, όμως τώρα μπορείς πραγματικά να αξιολογήσεις σωστά τα δεδομένα γύρω σου και να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα σε θέτει σε εγρήγορση και έχεις και την στήριξη για να πετύχεις σε κάποια σχέδιά σου! Στα οικονομικά σου χρειάζεται να κλείσεις εκκρεμότητες και αυτό σε πιέζει σημαντικά.

    ΛΕΩΝ

    Φίλε μου Λέοντα, μία σημαντική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου μόνο που εσύ δεν έχεις διάθεση για πολλά λόγια, είσαι αρκετά εσωστρεφής! Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Καρκίνου σε βυθίζει σε μελαγχολικές σκέψεις για το παρελθόν όπου τώρα προσπαθείς να βρεις την άκρη του νήματος σε υποθέσεις που σε βάραιναν. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και γεγονότα στα επαγγελματικά σου που σε απογοητεύουν! Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα είναι σχετικά ουδέτερη! Η Αφροδίτη ανάδρομη από τους Διδύμους σε βοηθά στην ικανοποίηση παλαιότερων επιθυμιών, όμως η Έκλειψη σε βυθίζει σε ανησυχίες και σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να κλείσεις κάποιες καταστάσεις! Στα επαγγελματικά σου κλείνουν κύκλοι αλλά ανοίγουν και νέοι! Είσαι σε εγρήγορση, έχεις πολλά να κάνεις και οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα θα μπορέσουν να έχουν μία καλή απόδοση και στα οικονομικά σου!

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Φίλε μου Παρθένε, μέσα στις δυσκολίες αυτής της περιόδου εσύ καταφέρνεις να ανασυνταχτείς και να ανασυγκροτήσεις τις επιθυμίες σου! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, εσύ έρχεσαι σε επαφή με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος αλλά έρχονται και θύμησες στο μυαλό σου από επιθυμίες που έμειναν στη μέση! Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει προσωρινές απογοητεύσεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον! Κόβονται φιλίες και επαφές όμως αυτό είναι για το καλό σου! Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα σε κάνει να βρίσκεσαι σε αναζητήσεις προσπαθώντας να κατανοήσεις ποια είναι η αλήθεια , ποιο είναι το ψέμα αλλά και τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς για την πορεία σου! Κάποια πράγματα δεν σου είναι απόλυτα ξεκάθαρα ακόμα και έχεις την ανάγκη να βρεις το χρόνο σου! Κόντρες σε επαγγελματικές συνεργασίες δέχεσαι αυτό το διάστημα, όμως η δημιουργικότητά σου αλλά και το μεράκι σου είναι αυτή την περίοδο το κλειδί της επιτυχίας στα χέρια σου! Στα οικονομικά σου έχεις ακόμα σημαντικές αστάθειες.

    ΖΥΓΟΣ

    Φίλε μου Ζυγέ, μία δύσκολη εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και οι προκλήσεις αφορούν κατά κύριο λόγο την καριέρα, τους στόχους, το μέλλον και τις προοπτικές που έχεις. Ο Ερμής ανάδρομος από τον Καρκίνο φέρνει σημαντικές καθυστερήσεις και εμπόδια σε αυτά που θέλεις να κάνεις στην εργασία σου, καλό είναι να προσέξεις τις υπογραφές εγγράφων και να αποφύγεις για την ώρα τα νέα ξεκινήματα. Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει προκλήσεις ή και τερματισμούς σε επαγγελματικές συνεργασίες. Θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή για να διαχειριστείς τα δύσκολα. Στα αισθηματικά σου η περίοδος κρίνεται ευνοϊκή για να έρθεις κοντά στο ταίρι σου και να κουβεντιάσετε ζητήματα που είχατε αμελήσει εδώ και καιρό! Θυμήσου ωστόσο ότι δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να θέσεις στόχους στη σχέση σου γιατί πολλοί από αυτούς θα αναθεωρηθούν λίγο αργότερα! Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις και πιέσεις αφού η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου απαιτεί αλλαγές, οι οποίες δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Στα οικονομικά σου με έξυπνες κινήσεις θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οφειλές αλλά και να έχεις και κάποια μικρή άνοδο.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Φίλε μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα βυθίζεσαι σε αναθεωρήσεις ενώ έχεις την ανάγκη να φιλοσοφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος. Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Καρκίνου σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που είχες να μιλήσεις ή και να δεις καιρό! Η Ηλιακή Έκλειψη από τον Καρκίνο, δηλώνει ότι αυτές οι επικοινωνίες με το παρελθόν δεν θα είναι απαραίτητα για ευχάριστο λόγο !Κάποιες ειδήσεις θα σε πικράνουν, αλλά ίσως και εσύ από την πλευρά σου να είσαι αρκετά πιο απόλυτος και παρεξηγιάρης στα λόγια σου! Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για τα αισθηματικά σου αφού ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και με τις θετικές όψεις που σχηματίζει με τον Δία και τον Πλούτωνα έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα ότι βρίσκεσαι στο στάδιο ικανοποίησης και εκπλήρωσης των βαθύτερων προσδοκιών σου! Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να δείξεις μεγάλη προσοχή σε υπογραφές συμφωνητικών αλλά και να αποφύγεις νέες ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι ενδυναμωμένος και καλύπτεις κενά, την προσοχή σου μόνο αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου θα έχεις κάποιες μικρές οικονομικές αναποδιές.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Φίλε μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα θέλεις να βυθιστείς στο παρελθόν σου και να κάνεις έναν σημαντικό απολογισμό προκειμένου να τα βρεις με σένα. Οι δυσκολίες που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα συνεχίζουν να σε επηρεάζουν σε ψυχολογικό υπόβαθρο. Με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο του Καρκίνου προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές οικονομικές δοσοληψίες. Με την Ηλιακή Έκλειψη καλείσαι να κλείσεις κάποια οικονομική εκκρεμότητα που σε βάραινε το τελευταίο διάστημα. Στα αισθηματικά σου υπάρχουν ανησυχίες, αμφιβολίες και είναι αρκετά μπερδεμένα τα πράγματα. Είναι πολύ πιθανό να ζεις τώρα ένα εφήμερο πάθος με σύντομη ημερομηνία λήξης και αυτό να είναι κάτι που σε βασανίζει! Για σένα που προσδοκάς μία επανασύνδεση υπάρχουν ευκαιρίες, χωρίς όμως εγγυήσεις για μακρόχρονη πορεία! Στα επαγγελματικά σου δεν νιώθεις σίγουρος για τις συνθήκες που τώρα επικρατούν ενώ στα οικονομικά σου είσαι εξαιρετικά πιεσμένος. Η στήριξη της οικογένειας θα σταθεί πολύτιμη για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Φίλε μου Αιγόκερε, ξεκινά μία σημαντική εβδομάδα για την σχέση που διατηρείς με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο και δεν θα σου είναι ιδιαίτερα εύκολο να συνεννοηθείς τόσο με το σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σου! Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο διαμετρικά απέναντι από το δικό σου φέρνει το κλείσιμο κύκλων στον τομέα των σχέσεών σου! Θυμήσου ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό! Η εβδομάδα είναι καταλυτική για την εξέλιξη μίας σχέσης σου! ΟΙ μέρες που ακολουθούν φέρνουν ή την οριστική λήξη μίας σχέσης ή την πλήρη αναγέννησή της, αυτό θα εξαρτηθεί από το σύνολο του αστρολογικού σου χάρτη! Σε κάθε περίπτωση οι χειρισμοί σου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα λεπτοί! Δρας αποφασιστικά στα επαγγελματικά σου και χωρίς αναβολές, όμως σε πιάνουν οι εκνευρισμοί γιατί κάποιες συνεργασίες δεν σου κάθονται καλά και όπως θα θελες. Στα οικονομικά σου υπάρχει ανακούφιση!

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Φίλε μου Υδροχόε ξεκινά μία εβδομάδα με άγχος και αρκετές υποχρεώσεις. Ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει αναποδιές στην εργασία και κάνει άνω – κάτω το ημερήσιο πρόγραμμά σου! Κάνε μία καλή διαχείριση του χρόνου σου και απέφυγε την γκρίνια που θα κουράσει και εσένα και τους γύρω σου! Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει το κλείσιμο επαγγελματικών κύκλων, αλλά και την ανησυχία για θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου! Στα αισθηματικά σου οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, αφού η Αφροδίτη από τους Διδύμους φροντίζει για αυτό! Ο έρωτας μπορεί να γίνει το καταφύγιο στα δύσκολα και να σε επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο! Στα επαγγελματικά δεν είσαι ικανοποιημένος, ούτε από τις συνθήκες αλλά ούτε και από τις προοπτικές. Αναζητάς να βρεις τις κατάλληλες λύσεις, οι οποίες ωστόσο δεν σου έρχονται άμεσα. Στα οικονομικά σου καταφέρνεις και έχεις ένα έσοδο ικανοποιητικό!

    ΙΧΘΥΣ

    Φίλε μου Ιχθύ, ξεκινά μία εβδομάδα που σε φέρνει σε επαφή με το χτες, φουντώνει το πόθο σου για επιθυμίες που είχαν μείνει στο ντουλάπι των αναμνήσεων ενώ είσαι αρκετά δυνατός και διεκδικητικός για να δρομολογήσεις νέες κινήσεις και αποφάσεις στη ζωή σου! Ο Ερμής ανάδρομος από τον Καρκίνο φέρνει νοσταλγία για μία αισθηματική ιστορία του χτες, δεν λείπουν και οι επικοινωνίες. Η Ηλιακή Έκλειψη, έρχεται για να αναμορφώσει την αισθηματική σου ζωή! Σημαντική αυτή η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου γιατί σε βρίσκει σε φάση που έχεις σημαντικές μοιραίες εξελίξεις που σε φέρνουν πιο κοντά σε έναν έρωτα που κρατάει εδώ και καιρό! Παίρνεις μία μορφή ικανοποιήσεις και μπαίνει τέλος σε μία αισθηματική εκκρεμότητα του χτες. Ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, φέρνοντας ενεργοποίηση της επαγγελματικής σου ζωής. Κάνεις κινήσεις και δέχεσαι στήριξη από άτομα του περιβάλλοντός σου! Στα οικονομικά καταφέρνεις και έχεις άνοδο!