• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

    Loading ...
  • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ




    Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μικρών και μεγάλων, επιστρέφει με νέο κομμάτι, που αναμένεται να γίνει το νέο hit του καλοκαιριού !

    Το καλοκαίρι του 2019, όλη η Ελλάδα τραγουδούσε στους ρυθμούς του “Βάλτο τέρμα”, ενώ το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου, έγινε σήμα κατατεθέν για εκδηλώσεις αγάπης και ατελείωτες παρέες. Φέτος ο αγαπημένος καλλιτέχνης μικρών και μεγάλων, επιστρέφει με νέο κομμάτι, που αναμένεται να γίνει το νέο hit του καλοκαιριού !

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος, αλλάζει δισκογραφική στέγη και το “Σκάσε ένα φιλί”, σε στίχους Νίκου Σαρρή και μουσική Χρήστου Δάντη, είναι το πρώτο τραγούδι του που κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

    Ένα up-tempo, καλοκαιρινό και απόλυτα χορευτικό κομμάτι, το “Σκάσε ένα φιλί”, σε ωθεί να διασκεδάσεις και να τραγουδήσεις, ενώ αναμένεται να γίνει η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, αφού ήδη το official video clip σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη, έχει ανέβει πολύ ψηλά στις τάσεις! Στο clip, ο Νίκος Οικονομόπουλος, τραγουδάει με την ορχήστρα του, σε μία παραλία γεμάτη κόσμο και το party ξεκινά !!!