• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

  Loading ...
 • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
  Η αλυσίδα κομμωτηρίων Karpathios Hairstyling-Nails Salon, έχει πλέον δύο καταστήματα στη πόλη του Ηρακλείου, με τη νέα άφιξη να βρίσκεται στην οδό Γ. Παπανδρέου 49-51. 

  Με αφορμή τα λαμπερά εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος, η Υπεύθυνη των καταστημάτων Μάργκη Μαρκοπούλου, μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Καλογεράκη, στον Sfera 98,7 Iraklio σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει το κατάστημα αλλά και τις τάσεις του καλοκαιριού.

  Δύο καταστήματα με πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες,  όπως κούρεμα – χτένισμα,  manicure – pedicure, τατουάζ φρυδιών, τοποθέτηση extenssions, makeup, κ.ά. , για να κάνουν άνδρες και γυναίκες ακόμα πιο λαμπερούς και όμορφους.

  Τρεις τυχερές ακροάτριες του Sfera 98.7, θα απολαύσουν μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς.

  Μία τυχερή θα κερδίσει ένα χτένισμα, μία τυχερή θα κερδίσει ένα manicure και μία ακόμη τυχερή θα κερδίσει μία θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής.

  Για να διεκδικήσετε τα παραπάνω δώρα, χρειάζεται απλώς να μπείτε στον λογαριασμό του Sfera 98.7, στο instagram (Sfera 98,7) και να ακολουθήσετε τα βήματα του διαγωνισμού. 

  Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 24 Ιουλίου. από την εκπομπή της Αγγελικής, 13:00-15:00, και σε story.