• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

  Loading ...
 • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
  #sfera_giveaway: από το αγαπημένο μας κέντρο αισθητικής, BeauShen και την Αλεξάνδρα Ζαρίμπα.

  Μία τυχερή θα κερδίσει μία αντιοξειδωτική θεραπεία προσώπου, από το έμπειρο και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό του κέντρου αισθητικής BeauShen.

  Όλοι μας έχουμε ανάγκη από λίγο χρόνο τον εαυτό μας, για να χαλαρώσουμε αλλά και να δώσουμε στο σώμα και το πρόσωπό μας την όψη που θέλουμε! Τι καλύτερο λοιπόν από λίγη ηρεμία στον όμορφο χώρο του BeauShen, με τους ειδικούς να σε περιποιούνται για να κάνουν το δέρμα σου να λάμπει (?)!!

  Αντιοξειδωτική Θεραπεία, ένας αληθινός παράδεισος για όλους τους τύπους δέρματος!!!
  Πρόκειται για μια θεραπεία πλούσια στην κύρια αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε που μειώνει την ερυθρότητα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ελαστικό. Τα ενεργά συστατικά μεταφέρονται μέσω λιποσωμάτων με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι βαθύτερη, στοχευμένη και πιο αποτελεσματική. Έτσι επιτυγχάνεται μια ομοιόμορφη όψη σε όλες τις θαμπές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Χρησιμοποιείται σε θεραπείες βαθιάς προστασίας και ενίσχυσης των φυσικών αμυντικών παραγόντων του δέρματος.

  Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, επισκεφθείτε το profile του Sfera 98,7 στο Instagram !

  Το όνομα της νικήτριας θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου, από την εκπομπή της Αγγελικής Καλογεράκη 13:00-15:00, και σε story.

  Καλή επιτυχία!!!