• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

    Loading ...
  • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ




    Εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, οι Μέλισσες, το No 1 συγκρότημα της χώρας, κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Μισή Καρδιά», το οποίο αναμένεται να γίνει η επόμενη μεγάλη επιτυχία, μετά το «Ένα λεπτό» και τον «Δεν έχω ιδέα».

    Λίγες ημέρες πριν, ο Χρήστος Μάστορας, με μία προσωπική του ανάρτηση στο Instagram, ενημερώνει το κοινό και τους followers του, ότι το συγκρότημα, αντί αμοιβής, θα δωρίσει 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων, για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού.

    Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, στην οποία βρίσκεται και η Ελλάδα, το αγαπημένο συγκρότημα μικρών και μεγάλων, προχωράει σε μία συγκινητική κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης.

    Στην ίδια ανάρτηση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης και front man του συγκροτήματος, εξήγησε ότι λόγω της καραντίνας, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του επίσημου video clip για το τραγούδι «Μισή Καρδιά». Ο ίδιος αποφάσισε όπως λέει, να στήσει μία κάμερα στο σπίτι και να προσπαθήσει να κάνει ο ίδιος ένα clip,  ξεκινώντας παράλληλα και μία προσπάθεια στην οποία καλεί βιντεογράφους και κινηματογραφιστές, να επεξεργαστούν το συγκεκριμένο υλικό, ώστε να πάρει τελική μορφή το video clip του τραγουδιού, με τη βοήθεια όπως λέει πολλών δημιουργικών ανθρώπων.

    To τραγούδι «Μισή Καρδιά», κυκλοφορεί από την Panik entertainment group, σε μουσική και στίχους ΜΕΛΙSSES και Stan Αντιπαριώτη

     

    Δες την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα παρακάτω:

     
     
     
     
     
    View this post on Instagram
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    READ PLEASE???????? Γεια χαρά σε όλους . Έστησα κάμερα και φώτα στο σπίτι και είπα να γυρίσω το κλιπ του «Μισή Καρδιά» σε μια homemade version, λόγω της κατάστασης. Όποιος videographer-cinematographer επαγγελματίας ή μη, έχει όρεξη και θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το project , μπορεί να στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, που θα «έδενε» με την αισθητική του παραπάνω βίντεο και στο τέλος θα μοντάρω ένα video με τις πιο ταιριαστές συμμετοχές. Όσων τα footages χρησιμοποιηθούν στο τελικό μοντάζ, θα αναγραφούν τα ονόματά τους στα credits. Eπίσης αποφασίσαμε , ως ΜΕΛΙSSES, αντί αμοιβής, να προσφέρουμε το ποσόν των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά δημιουργικά μυαλά εκεί έξω που θέλουν να «ξεσκουριάσουν» λίγο αυτές τις μέρες και να προσφέρουν το χρόνο τους για καλό σκοπό. Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει μαζί με τα links που θα στείλουν να αναγράψουν : ONOMA-EΠΩΝΥΜΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Παρακαλώ η δημιουργικότητα να περιοριστεί ΕΝΤΟΣ σπιτιού αλλά αν υπάρχει stock από εξωτερικά πλάνα προ-απαγόρευσης, επίσης θα γίνουν δεκτά. Περιμένουμε τις ιδέες σας ,στο email: [email protected] , μέχρι την Παρασκευή 27/3 στις 18.00 . *το υλικό να είναι κατά προτίμηση HD ή ακόμα καλύτερα 4Κ #menoumespiti

    A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras) on