• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

    Loading ...
  • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ




    Την αποκάλυψη για την ευχάριστη είδηση έκανε το ίδιο το ζευγάρι, μέσω live σύνδεσης στην πρωινή εκπομπή «Happy Day». Ο Χάρης Χριστόπουλος, αποφάσισε να μείνει εκτός εκπομπής για να προστατέψει την σύζυγό του η οποία βρίσκεται πλέον σε προχωρένη εγκυμοσύνη. Ο Χάρης και η Αννίτα, μοιράστηκαν με το κοινό τις σκέψεις, τα όνειρα και την καθημερινότητα τους μετά την εγκυμοσύνη.

    Η αγαπημένη make up artist, δήλωσε στην κάμερα, ότι βρίσκεται σε καραντίνα τους τελευταίους 3 μήνες, ενώ αποκάλυψε πότε έμαθε τα ευχάριστα νέα και πώς το ανακοίνωσε στον σύζυγο της.

    Λίγες ώρες μετά, η Αννίτα Μπραντ, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία με ένα τρυφερό σημείωμα του μέλλοντα μπαμπά, ώστε να ανακοινώσει και στους followers της, την ευχάριστη είδηση την εγκυμοσύνης.

     

    Δείτε την ανάρτηση της παρακάτω:

     
     
     
     
     
    View this post on Instagram
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Αν θα μπορούσα θα κράταγα αυτό το μυστικό το δικό μας μυστικό στην καρδιά μας μέχρι να κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας. Όχι επειδή δεν θέλω να μοιραστώ την χαρα μας μαζί σας αλλά επειδή είναι ένα θαύμα τόσο τρυφερό τόσο σημαντικό για μας που το ζούμε κάθε μέρα εγώ και ο Χαρούλης και ακόμα δεν το πιστεύουμε πως είναι αλήθεια, πως το όνειρο και των δυο μας μεγαλώνει μέσα μου και γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα. Θεωρώ πως η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και είναι απόφαση του ζευγαριού το αν και πότε ανακοινώνουν το γεγονός και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν σε επαφή μαζί μας και σεβάστηκαν την απόφαση μας να μας αφήσουν να μοιράσουμε αυτό το υπέροχο νέο, εμείς οι δύο μαζί σας???????????????? Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες εσάς κορίτσια που μου κάνετε παρέα καθημερινά που ενώ το είχατε υποψιαστεί δείξατε διακριτικότητα???????????????? ???????????????????? #cantwaittomeetyou

    A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on