• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

    Loading ...
  • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ




    Για μία ακόμη φορά ο γνωστός και αγαπημένος Dj Αντώνης Δημητριάδης, μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Καλογεράκη, στον SFERA RADIO 98,7 Hrakleio, με αφορμή την τελευταία εκπομπή “μένουμε σπίτι “, από τη συχνότητα του Mega Tv.

    Ένας κύκλος εκπομπών, κλείνει απόψε το βράδυ στις 23:00, παρέα με το Mega, με τις καλύτερες στιγμές από όλους τους καλλιτέχνες αλλά και τους φίλους τους που είχαμε την ευκαιρία να δούμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

    Ο Αντώνης Δημητριάδης, μοιράστηκε με την Αγγελική και τους ακροατές, την πρώτη εκείνη εμπειρία της εκπομπής με τον Αντώνη Ρέμο. Όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά “κυκλοφορούσαμε σε άδειους δρόμους, χωρίς να υπάρχει ψυχή για να πάμε στο studio, όπου με αυστηρά μέτρα κάναμε εκείνη την 1η εκπομπή για τον κόσμο. Ώστε να μπορέσουν όλοι όσοι βρίσκονταν σε απομόνωση στα σπίτια τους, να περάσουν όμορφα και να διασκεδάσουν, παρά τις δύσκολες συνθήκες”. 

    Η μία εκπομπή έφερε την επόμενη και τελικά οι Παρασκευές στο Mega Tv έγιναν η αγαπημένη συνήθεια όλων μας. Ακόμη κι όταν τα μέτρα υποχώρησαν και τα μαγαζιά άνοιξαν ξανά, ο κόσμος κάθε Παρασκευή βράδυ έδινε ραντεβού στο σαλόνι του, για να απολαύσει τον επόμενο αγαπημένο καλλιτέχνη.

    Στο σπίτι με το MEGA… οι καλύτερες στιγμές απο τις μουσικές Παρασκευές που αγαπήσαμε σε ένα μοναδικό BEST OF !!!

    Geplaatst door Antonis Dimitriadis op Donderdag 25 juni 2020

     

    Απόψε, αυτός ο κύκλος κλείνει, με μία “Best Οf” εκπομπή, με τις καλύτερες στιγμές και των 9 επεισοδίων που προηγήθηκαν. Με αυτό τον τρόπο το Mega Τv, αποχαιρετάει μία περίεργη εποχή κι όλοι εμείς κρατάμε εκείνες τις Παρασκευές σαν μία ευχάριστη ανάμνηση από την πιο δύσκολη περίοδο των τελευταίων χρόνων. 

    Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στις 23:00 , συντονιζόμαστε στο Mega Tv ! 

    Μπορείς να ακούσεις ολόκληρη τη συνέντευξη τoυ Αντώνη Δημητριάδη, στον Sfera 98,7, εδώ: