• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

  Loading ...
 • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
  Τα Παγκρήτια Καλλιστεία με συνέπεια, δίνουν κάθε χρόνο την ευκαιρία σε νέες κοπέλες να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του θεάματος.

  Είναι γνωστό πως η περίοδος που διανύουμε έχει επηρεάσει τους περισσότερους επαγγελματικούς κλάδους, πόσο μάλλον εκδηλώσεις που σχετίζονται με την ψυχαγωγία, το θέαμα και τον πολιτισμό.

  Ωστόσο, μετά από πολύ σκέψη και όντας αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, η εταιρεία παραγωγής του διαγωνισμού αποφάσισε να ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής συμμετοχών και στη συνέχεια αναλόγως συνθηκών να αποφασιστεί για το αν ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί όπως είθισται κάθε χρόνο τον μήνα Δεκέμβριο ή θα μετατεθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

  Έτσι λοιπόν, ο μεγαλύτερος περιφερειακός θεσμός ομορφιάς προσκαλεί κοπέλες από 16 έως 26 ετών να δηλώσουν συμμετοχήστον41ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και να διεκδικήσουν τους τίτλους της MissΚρήτη, των δύο Αναπληρωματικώνκαι της MissΚρήτη Young2020!

  Την προετοιμασία των φιναλίστ θα αναλάβει και φέτος η CristiAcademyενώ η τηλεόραση Cretaθα αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση και προβολή του διαγωνισμού.

  Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.comή τηλεφωνήστε στο 2810-334506.

  Παραγωγή:Cretanart Productions

  Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=JZQwc0ZZEmg

  Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/

  Instagram:https://www.instagram.com/misscrete/