• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

  Loading ...
 • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
  Τι μπορεί να συμβεί άραγε όταν ένας ραδιοφωνικός σταθμός και μία δημιουργική ομάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους ένα μεσημέρι Σαββάτου?

  Το πιο #sferaτο event της πόλης!

  Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ο  SFERA RADIO 98,7 Hrakleio και η Αγγελική Καλογεράκη , βρέθηκαν στο κομμωτήριο Μπικουτί/ bikouti, μαζί με όλη την ταλαντούχα ομάδα του Γιάννη Χρειασιδάκη . Το θέμα ήταν Red Carpet Party, έτσι όλοι φόρεσαν τα πιο εντυπωσιακά τους ρούχα, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, δοκίμασαν cocktails από εξειδικευμένους bar tenders και όλα αυτά ντυμένα με τις μουσικές επιλογές του Dj  Alexis Alexakis.

  Ο Sfera 98,7 εξέπεμπε ζωντανά για 3 ολόκληρες ώρες από το κέντρο της πόλης μέσω live streaming και πολύς ήταν ο κόσμος που πέρασε από το κομμωτήριo στον πεζόδρομο της Κατεχάκη για να διασκεδάσει και να ευχηθεί στον Γιάννη για τα γενέθλια του (που έτυχε να συμπέσουν την ίδια ημέρα).

  Το κέφι ήταν αμείωτο και όλο το προσωπικό, ανάμεσα στα ραντεβού της ημέρας, κατάφεραν να χορέψουν και να διασκεδάσουν μαζί με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί!

  Ένα λαμπερό party, πολλοί καλεσμένοι, ατελείωτη μουσική, διάθεση και χιούμορ, ήταν τα συστατικά για μία αξέχαστη ημέρα και ένα ακόμη #sfera_live_link!

  Αν θέλεις να πάρεις μία γεύση από όσα έγιναν εκείνη τη μέρα, δες τις φωτογραφίες και μείνε συντονισμένος για το επόμενο μεγάλο event !

  Photos: Prosperity Agency