• ΑΚΟΥΣΤΕ LIVE

 • ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
  Πόσες ιστορίες σου έρχονται στο μυαλό, όταν ακούς το όνομα «Iridanos cafe-bar-bistro»;

  Σίγουρα παραπάνω από μία! Ο Ηριδανός δεν είναι απλά ακόμη ένα μαγαζί στην πόλη μας, είναι ένα στέκι που για 25 ολόκληρα χρόνια, μάς έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές και απίθανες ιστορίες για να διηγηθούμε!

  Άνθρωποι όλων των ηλικιών, έχουν ένα λόγο, χρόνια τώρα να δίνουν ραντεβού στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ανδρόγεω, για καφέ, επιτραπέζια, ποτό και παρέα! Γιατί αυτό συμβολίζει ο Ηριδανός τα τελευταία 25 χρόνια για τους Ηρακλειώτες. Την παρέα που μαζεύεται να περάσει καλά, χωρίς να έχει απαραίτητα κάποια αφορμή.

  Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου όμως, το αγαπημένο μας στέκι, μας έδωσε την καλύτερη αφορμή, να βρεθούμε εκεί και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 25 χρόνια λειτουργίας, σε ένα μοναδικό party, όπου ο Ηριδανός και ο SFERA RADIO 98,7 Hrakleio υποδέχθηκαν στα decks απευθείας από την Αθήνα, τον κορυφαίο Dj Antonis Dimitriadis !

  Για ακόμη ένα βράδυ, το μαγαζί γέμισε από κόσμο που βρέθηκε εκεί να διασκεδάσει και να γιορτάσει, με αστείρευτο κέφι και ατελείωτη μουσική. Αναμνηστικά δώρα και μία μεγάλη τούρτα, έδωσαν το σύνθημα για μία αξέχαστη βραδιά με τον Αντώνη Δημητριάδη να δίνει για μία ακόμη φορά τον καλύτερο του εαυτό!

  Όλοι όσοι βρέθηκαν στον Ηριδανό το βράδυ της Παρασκευής, σίγουρα θα θυμούνται για χρόνια, μία αξέχαστη βραδιά, γεμάτη μουσική, χαμόγελα και αναμνήσεις !

  Μέχρι τα επόμενα 25… !

  Χορηγοί Επικοινωνίας της βραδιάς ήταν ο Sfera 98,7, o Politica 89,8, o Athletic Radio 104,2 και o Derti 107,7.

  Αν θέλεις να πάρεις μία γεύση από όσα έγιναν εκείνη τη βραδιά, δες τις φωτογραφίες και μείνε συντονισμένος για το επόμενο μεγάλο event !